Om oss

Kyltjänst startade i början av 60-talet och hittade sin nuvarande form med kyla som specialitet under 70-talet. Vi har varit en ledande installatör av kyla och värme i Mälardalsregionen sedan dess. Idag är vi 14 anställda, de flesta av oss jobbar som tekniker med installationer, service och underhåll.

Sedan årsskiftet 2017/2018 har vi gjort lite av en nystart. En förnyelse av tänk och vision. Nystarten har hittills inneburit nya lokaler, fler anställda, ny hemsida och ny logotyp.

Vi åtar oss hela entreprenader, där vi utför installationer av både kyla, värme och ventilation, ofta tillsammans med en eller flera av våra duktiga samarbetspartners. Vi är ofta underentreprenör där vi levererar kylanläggningar vid ombyggnation eller nyproduktion. Varje år genomför vi även ett stort antal värmepumpsinstallationer.

Utöver installation och service erbjuder vi även drift och underhåll av större objekt. Genom vår kompetens inom fastigheter och fastighetstekniska system kan vi underhålla och övervaka våra installationer och ha kontroll över värme, kyla och energiåtgång.

Joakim Mannby och Per Andersson äger och driver Kyltjänst i Eskilstuna AB.